Wednesday, September 12, 2007

"Traje, tu, odata! Ce proasta..."

Printre multiplele avantaje ale blog-ului: daca scriu despre filme, nu mai trebuie sa am grija sa mentionez SPOILER ALERT!!! :)))


Nu sunt fan... Primul film m-a cam plictisit... Nici asta nu mi s-a parut prea grozav... Still, "25 Weeks Later" (vazut la cinema, pe 9/11, ca asa e cel mai bine) ofera unul dintre cele mai pasionante momente din acest an cinematografic: Robert Carlyle transformandu-se intr-un zombie, apoi omorandu-si cu brutalitate (si consumandu-si) sotia. Is there anything cooler?
Restul filmului e un tur de forta al unor imagini parca deja vazute (zombii, sniperi care trag in multime etc.), nu prea scary, atingang un maxim de intensitate a suspansului inspre final, intr-o scurta scena filmata in infrarosu (stil "Blair Witch", dar totusi...). Cat despre Robert Carlyle, el isi va gasi sfarsitul intr-o scena lipsita de suspans, in care el sta fara sa faca nimic si fiica-sa sta cu pusca in mana... si mai stau amandoi un pic... pana cand un spectator striga "Traje, tu, odata! Ce proasta..." Si tipa se supune... :)

2 comments:

ania khaki said...

ioi... ce aiurea o fo filmu aista

Victor said...

well, a fost mai bun decat primul... macar atat